Új Széchenyi Terv

Current Style: Szabványos

Pénzbeli támogatást kérünk az adománybolt fennmaradásához

Kedves adományozóink, vásárlóink!

 

Idén lesz 10 éves a Pakk (korábban E-cherry) adománybolt. Sajnos pont ezen a kerek esztendőn, a már több, mint egy éve tartó vírushelyzet miatt kerültünk olyan helyzetbe, hogy a működésünk gazdaságilag ellehetetlenült.

 

Miért is állt elő ez a helyzet? Az adománybolt valódi társadalmi vállalkozásként működik. Nincsenek tőkés tulajdonosai, nincs mögötte pénzbeli támogató, soha nem termelt profitot, így a jelenlegi nehéz helyzetben nincs olyan forrás, amelyhez nyúlni lehet, a pénz elfogyott, bevétel jelenleg jóformán nincs, mindig csak a saját bevételeiből élt, és a tárgyi adományokból gazdálkodott és hozott létre jelentős társadalmi hatásokat.

 

A bolt fennmaradásához ezért külső segítségre van szükség, azonban tőkés tulajdonosok és érdemi állami támogatás nem lévén, egyetlen lehetőségünk maradt: az eddigi adományozókhoz és vásárlókhoz fordulunk. Tudjuk, hogy ez az időszak mindenkinek nehéz. De ha megteheti, kérjük ezúttal pénzadománnyal támogassa a bolt fennmaradását! A legkisebb összeg is nagy segítség, és hálás köszönet érte.

 

Adományt az alábbi bankszámla számra tud átutalni vagy befizetni:

 

Közösségi Szociális Szövetkezet

Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.

16200223-10113457

 

 

Üdvözlettel és köszönettel:

a Pakk adománybolt minden munkatársa